dijous, 30 de setembre del 2010

Tardor MODernista

Benvolgudes i benvolguts moderns.

Ens plau informar-vos que aquesta tardor ens oferirà un seguit d'activitats modernistes. Vet-les ací:

*2 d'octubre, festa "A Way of life" al club Clandestinos de la plaça Reial barcelonina, amb l'actuació en directe d'el Belda i el conjunt Badabadoc tot presentant el seu nou 7" que conté sengles versions del País Petit d'en Llach i del Gemma d'en Joan Baptista Humet. Dues grans cançons elegantment envasades a un 7". I aborigenment vestides amb veus de l'Horta, vents comtals, Hammonds vallesans i Fénders osonencs. El voleu conèixer? Doncs vingueu mudats per l'ocasió.
Als plats, el savoir faire dels Pd Rudemod i Pd YokoMar.

*4 de novembre, Aplec Modernista Mediterrani al Vermell de Manresa, amb el directe ferotge dels Trons i la selecta selecció de modernisme aborigen dels Selectors Badabadoc als plats.

*12 i 13 de novembre, ja és aquí el 3r Aplec Modernista Vallesà. Divendres 12 podreu gaudir d'una colla de pd's de Castellar a Terrassa, a la República. Dissabte13, la ja clàssica Escuterada Fatxenda, a partir de les cinc de la tarda, un mercadet seixanter, un recital de le Petit Ramon i una ambientació musical exquisida amb Jack Slade (ska&reagge) i els Selectors Badabadoc (modernisme aborigen) a la Casà Taulé de Sabadell, i una festassa final a la Sala arrahonenca amb els Trist Trash Trio i els Súrfing Sirles i els djs No i Zimmer. + info més endavant.

Salut i modernor!