divendres, 1 d’octubre del 2010

Gent valenta que estira del carro

La gent valenta d'un partit valent, que ha sigut el responsable durant els últims 80 anys de proclamar dos cops l'Estat català, i d'arrossegar el país cap a majories mentalment autocentrades en la qüestió nacional. Sóm el partit camàlic de la història, construïm i fem avançar sense esperar res a canvi, aquesta és la gràcia que tenim i la que ens motiva.



El secretari nacional d'imatge i comunicació del partit, Ignasi Llorente, ho descriu d'aquesta manera: 'Hi ha qui ens diu que si haguéssim passat aquests set anys a l'oposició, ara tindríem possibilitats d'assolir molts més diputats. Val. Però hi hauria més independentistes? Hi hauria més gent no-nacionalista convençuda que necessitem un Estat propi? Potser la feina no és agraïda, però és per això que diem que és una feina valenta.'

2 comentaris:

Josep ha dit...

Si la suma d'escons de les candidatures independentistes (esperem que només n'hi haja dues) és de 24 o més, aquests 7 anys hauran valgut la pena.

Val a dir que Espanya ens ha ajudat molt. T'imagines que hagués passat si els espanyols haguessin apostat pel federalisme?

Eric ha dit...

Tens tota la raó amb tot.