dijous, 14 d’octubre del 2010

Totes i tots a Igualada!

Bon dia a tothom!

El dia 16 ja s'acosta i comencem a engegar motors amb totes les activitats previstes. Recordeu que les activitats comencen a les 11 del matí amb una taula rodona a l'Ateneu Igualadí, on comptarem amb la presència d' Oriol Junqueras, Josep Guia, Francesc Ribera "Titot" i Rosa Calafat.

A les 12 hi ha una manifestació pels carrers de la ciutat amb una bona colla de grups de cultura popular d'arreu del territori i potseriorment un dinar popular a l'Ateneu i a partir de les 16 actuacions musicals amb Sapastres, Carles Belda i el Conjunt Badabadoc, Meritxell Gené, Cesc Freixas i PD. Cat. A més, podeu arrodonir la vostra jornada igualadina amb el concert dels Esquirols del S.XXI a la Sala d'Igualada a partir de les 23 i, a continuació, fi de festa a l'Envelat (C/ Òdena, 37).

Podeu trobar les entrades anticipades del dinar i el concert al preu de 10 euros a partir de divendres al Clot del Clos (C/del Clos, 53) o al bar l'Envelat (C/Òdena, 37). Si sou de fora d'Igualada, podeu reservar la vostra entrada a l'adreça festivalperlaindependencia@gmail.com o trucar al 669218695.

Afanyeu-vos a fer la vostra reserva! Salut!