divendres, 10 de setembre del 2010

L'11 del 2010

Heus aquí les meves recomanacions per la vigília i la Diada Nacional. Una Diada que sempre hauria de ser, fins que no tinguem un Estat propi, reivindicativa pels nostres drets nacionals, i de record als caiguts per la pàtria. L'11 no ha de ser res més que això.

10 de setembre

A Vic la tradicional i espectacular VIII Marxa dels Vigatans

10 de setembre de 2010. Avancem Decidits. 21.30.
18.00-20.00/ Vic, Manlleu, Calldetenes, Centelles, Tona, El Brull, Viladrau, Taradell, Folgueroles, Gurb, Malla, Roda de Ter, Masies de Roda, Muntanyola, Sant Julià de Vilatorta, Santa Eugènia de Berga, Sentfores-La Guixa, Vall del Ges, Voltreganès, Cabrerès, Lluçanès, Moià, Vilanova del Vallès, Sant Hilari Sacalm: Sortida de columnes de vigatans i maulets cap a Vic.
18.45. Santa Eulàlia de Riuprimer (Plaça de la Rectoria):
Lliurament de la Flama del pacte dels Vigatans a la columna vinguda de Vic i arrencada de la Marxa.

21.30. Vic (monument a Bac de Roda): Arribada de la Flama i els Penons dels Vigatans amb les columnes. Homenatge a Francesc Macià, Bac de Roda, lectura del Romanço del Bac. Encesa de les torxes amb la Flama i represa de la Marxa pel nucli antic.

22.00 Plaça de la Catedral: Arribada de la Marxa dels
Vigatans. Homenatge a Xavier Valls. Diàleg del compromís infant-homenatjat. Crema del Decret de Nova Planta. Crema de la sentència del Tribunal Constitucional. Himnes.


22.30. Gegants i castells. Entrepans i begudes de la terra. Concert de Joan Usart i Xavier Marcos.



11 de setembre

A Barcelona a les 11h, es farà una cremada simbòlica del Decret de Nova Planta al fossar de les Moreres, per part de Jordi Fàbrega portantveu de Decidim.cat per expressar el rebuig a les lleis espanyoles que restringeixen el nostre fer lliurement com a poble sobirà.

I a les 5 de la tarda a Pl. Urquinaona, manifestació: