dijous, 16 de setembre del 2010

Safanòria xoca Brain Damage

Comença el 22è Mercat de la Música Viva de Vic, un Mercat absolutament consolidat que és referent al país i part de l'estranger, i que ha sabut alliberar-se de la simple i banal trobada o festival musical, per a ser un lloc on es pot vendre, comprar, promocionar i gaudir alhora, de la música i els nous projectes que n'hi surten. Un Mercat realment per a músics, promotors i també per al públic.

Per a mi un Mercat ben especial, puix aquest any hi presentem un espectacle ben curiós amb el grup Safanòria fent una coproducció amb uns francesos anomenats Brain Damage. Heus aquí doncs l'explicació i el per què de tot plegat:

SAFANÒRIA xoca BRAIN DAMAGE
Safanòria, quartet català arrelat a grups com
Xerramequ TiqusMiquis, Mazoni, Dijous Paella o el Belda i Conjunt Badabadoc, i Brain Damage, duet de Saint Etienne i punta de llança del dub i l’electro fosc de factoria francesa, junts a la tarima. L’operació, d’alt voltatge, promet espurnes de foscor marcades per les directrius electròniques i científiques que el consagrat duet francès d’electro i dub acostuma a servir en els seus treballs. Sobre aquesta pel·lícula, amb una clara vocació de renovació de peces clau de la tradició catalana, Safanòria colpejarà organicament la fredor de les màquines forànies. La Sibil·la revisitada al segle XXI, els cants d’estil colze a colze amb el millor dub digital, la tradició catalana a la probeta lionesa. L’energia, les coces al baix ventre i la fosca lisèrgia, romanen inalterables. El xoc està servit i la matèria, sintetitzada. Safanòria

4 comentaris:

Sedinis ha dit...

visque!
pd. una espelmeta a la moreneta perquè sant pere no surti a regar dissabte nit...

Marc ha dit...

feu que els que no hi anirem puguem fer-ne un tast d'una manera o altra
si us plau, com sigui, però millor si no és LP

Eric ha dit...

Tocarem el proper dissabte al BAM. A les 22'30 al Portal de la Pau.

Sedinis ha dit...

va ser molt gran, això, eh?! i quin final, per favorT!!!!
veiam si puc treure lo cap el 25...
salut!! ;-)