dimarts, 21 de setembre del 2010

Això no pot quedar impune!

Sé que remenar la merda no porta enlloc i no és agradable, que és fastigós i fatigós. Però aquest tema sobre la nostrada corrupció que us presento és tant i tant gros, que si finalment el poble català se l'empassa tot, voldrà dir que és una societat malalta i poc preparada per entrar als nous temps de l'humanisme, l'ètica i la modernitat.

Cal veure aquest vídeo, amb paciència i amb atenció, perquè cal desemascarar d'una vegada per totes una generació i una classe de dirigents que s'ha passat mitja vida passejant-se amb el carnet de bon ciutadà català, però que amb la seva mesquinesa ha embrutat el nom de milers i milers de lluitadors i intel·lectuals que han posat el nom de Catalunya al món.

Cal denunciar sense tremolors d'una vegada per totes, a tots aquests burgesets provinciants que s'han venut el país i han fet negocis bruts pensant-se que només ells eren Catalunya, això no es pot tancar en fals. No seria just.
Entreu aquí i cliqueu "La veritat del cas Palau":
http://www.youtube.com/user/EsquerraTV?feature=mhum#p/a/u/0/lcoaxmPSbXg

El diputat Pere Bosch, un dels que més ha descobert sobre el Cas Palau.

1 comentari:

David ha dit...

S'ha de veure aquest vídeo !! Al final resultaria que nosaltres, rebem carretades de merda diàries i en canvi no en podem remenar. Que se sàpiga qui va manar, i manarà (sembla).

Salut