dijous, 18 de novembre del 2010

Compartim una paella?

Trobo sempre interessant els espectacles lúdicoculturals que fa aquesta gent, i és per això que és un plaer anunciar-ho aquí al meu Bloc.

Es tracta doncs d'una de les mogudes més undergrounds i aborigens que ara mateix et pots trobar, una reivindicació i un esclat de cultura nostrada passada pel sedàs transgressor feta al carrer i pel poble. Els responsables del crim són els valencians Compartir Dona Gustet, un d'aquells col·lectius del país que surten com un bolet (la Catalunya micològica!), i que si no existissin s'hauria d'inventar. Una gent que es preocupa per fer cultura popular, lliure i de transmissió directa.

Ara, aquesta colleta s'ha tret de la màniga, com qui no vol la cosa, una road movie, bé, més ben dit, un Arròs movie, tal com diuen ells, amb estil americà però amb sabor mediterrani (què més volem!). I tot això, ho presentaran demà amb una festa al carrer, amb Paella inclòsa, és clar, al C/ Lleialtat, 6-baixos de Barcelona. Digne de veure-ho i viure-ho.

FESTA ARRÒS MOVIE
:

21:00 h - Performance Paellera
21:45 h - Tirada de l'arròs en live stream+Presentació de l'Arròs Movie

22:00 h - PAELLA POPULAR A LA PLAÇA JOSEP Mª FOLCH I TORRES

23:00 h- CULEBRA (concert i explicació de les cançons tradicionals recol·lectades per pobles i valls)

24:00 h - KOULOMEK AMB XOCOLATA
i després més marxeta, però ara no us ho podem dir... A part d'això; hi haurà la típica rifa de la paella per a 30 persones cuinada per en PERE CULLERA i en MARQUET a casa teva + un 2n, 3r, 4t i 5é premi sorpresa, també presentarem el vídeo participatiu que vàrem fer entre totes l'altre dia al CCCB, hi haurà projeccions, bailoteo and more mor, amor!

Tot sigui per la paella!

Per a més info AQUÍ i AQUÍ