dilluns, 8 de novembre del 2010

28N, l'esquerra independentista amb ERC

Dissabte vam llevar-nos amb una bona notícia, una notícia, que junt amb la recuperació que experimenta Esquerra en les últimes enquestes, significa el posicionament i la valentia davant les properes eleccions catalanes, d'uns patriotes de pedra picada, d'un sector històric de l'esquerra independentista, en definitiva, d'una gent que vist el panorama actual i tenint en compte els moments crucials que viu el nostre país, ha optat per recolzar el pal de paller de l'independentisme, el vot útil, pragmàtic i seriós. Perquè l'independentisme català ja és una altra cosa, ja no estem als 80 ni als 90, i perquè l'alliberament nacional és una opció massa seriosa, com per anar llençant cants de sirena.

Lluny de veure això com una opa hostil a certs sectors, o de les envejetes ja clàssiques dins el moviment, aquesta carta només es pot percebre d'una manera, d'una gent que a títol individual ha decidit fer aquest pas. Res més enllà del què diu la carta. Totes les lectures que es desprenen arrant d'aquest posicionament, són opinions subjectives del periodisme de torn, o de gent que es passa la vida deconstruïnt el que s'intenta construir. Siguem feliços, i deixem treballar cadascú a on vulgui amb l'objectiu comú posat com a meta final.


AQUÍ teniu la carta que ha estat signada per les següents persones:


Jordi Fàbrega.

Alcalde de St. Pere de Torelló


Gerard Fernández.

Membre històric de l'esquerra independentista. Membre fundador del Casal independentista de Sants. Va ser portaveu de la PDD durant la manifestació de l'1D del 2007. Coordinador de formació de les consultes de Decidim.cat


Ramon Moragues.

Membre històric de l'esquerra independentista. Membre de l'UM9, candidatura vinculada a la CUP a St. Pere de Ribes. Va ser regidor de cultura.


Ermen Llobet.

Membre històric de l'esquerra independentista, en concret de l'MDT. Destacat activista ecologista.

Sergi Perelló.

Sindicalista. Membre de la direcció de la Intersindical-CSC.


La carta rep dia a dia més suports de gent que prové de l'esquerra independentista. Més endavant ja es donaran a conèixer. Us hi voleu adherir?

2 comentaris:

GOS GÀNGUIL ha dit...

Diràs "persones de l´esquerra independentista". MDT ha desmentit qualsevol recolzament, i el PSAN ja saps amb qui està.......Sort amb el referèndum impossible!!
Salut i Pàtria!!

Eric ha dit...

Collons! SEmbla un diàleg de sords això, no m'estranya que l'independentisme vagi com va. Et recomano que et llegeixis el tros en negreta, mira que és fàcil, eh??

El referèndum serà impossible gràcies a CiU, tens raó. De totes maneres la gent d'ERC ja estem acostumats a això, proposem una cosa i al cap de 10 anys ho defensen els altres, per això s'ha llençat aquesta idea. És el què té està a l'avandguarda.