dilluns, 10 de maig del 2010

Tornarem a vèncer

Bona trobada de més de 600 quadres d'ERC el passat divendres i dissabte a Lloret de Mar. Tot apunta que el partit està més cohesionat que en altres temps i que l'obra d'Esquerra al govern, ara a final de legislatura, comença a tenir els seus brots verds.

Per això us vull posar aquest execel·lent video que han ideat els responsables de campanya del partit i que es va projectar durant la trobada, un bon video que explica què ha fet ERC per a construir estructures d'estat en una tesitura on s'estan posant els fonaments per el pas definitiu al referèndum nacional per la independència del nostre país.

El debat no hauria de ser i no és, si tripartit sí, o tripartit no; el debat està en quin horitzó com a nació volem, i per això mai hi haurà un avanç social i nacional sense una ERC forta al govern, governi amb qui governi. Ni PSC, ni CiU sols són capaços de tirar endavant tot això que s'explica al video. En aquests moments a mi ja m'és igual amb qui governar, el que m'interessa és quin serà el contigut i quin camí traçarà el proper govern de la Generalitat. Mas? Montilla? No us enganyeu, cap dels dos ens portarà a la llibertat nacional si no és que hi ha algú que els apreti per darrera i els vigili de ben aprop.

Dedicat també als que es queixen constantment que la feina d'ERC no els hi arriba mai.

2 comentaris:

David ha dit...

Molt bo el missatge. Jo no ho hauria dit millor.
tornarem a vèncer

Salut i independència

Eric ha dit...

Celebro que t'hagi agradat David.
Una abraçada!