divendres, 21 de maig del 2010

Organitzant l'odi

Comunicat de premsa del col·lectiu Vuestras lágrimas son nuestras risas. Sóc conscient que això és una provocació i manifesta un missatge negatiu, mai superat però pel seu prejudici envers nosaltres, això està clar. A més, sempre he sigut molt sensible a l'ofensiva espanyolista i el xàfec que ens cau quan hi ha un mundial o una Eurocopa.
Per tant, senyores i senyors, aquí teniu la guia a seguir per aquest juliol:

D’aquí un mes Espanya debutarà al Mundial de futbol de Sudàfrica’2010. Aquest serà un altre Mundial on els catalans no podrem veure jugar la nostra selecció nacional per culpa de les lleis espanyoles, que neguen l’oficialitat a les seleccions catalanes. En aquest sentit, cal recordar que el recentment traspassat Juan Antonio Samaranch, fidel al seu ideari espanyol i franquista, va ser qui va incloure als estatuts del Comitè Internacional Olímpic l’obligació de les seleccions esportives de pertànyer obligatòriament a un estat per tal de poder competir en uns Jocs.

Els catalans en cap cas podem sentir-nos representats per l’Estat espanyol, ni esportivament ni de cap altra manera. L’Estatut d’autonomia de Catalunya està a punt de ser mortalment mutilat per la màxima institució jurídica d’aquest mateix estat. Una autèntica declaració de guerra que no podem deixar de contestar.

I ara, amb motiu del Mundial de futbol de Sudàfrica’2010 en tenim una bona oportunitat. El col·lectiu Vuestras lágrimas son nuestras risas anima a tots els catalans, des dels petits poblets fins a les grans ciutats, a celebrar les derrotes de la selecció espanyola amb el llançament de petards i coets. Demostrem el nostre rebuig a l’espanyolisme, sigui quina sigui la seva expressió!

Exhibim la nostra dignitat com a poble!

Tots contra la selecció espanyola, símbol d’opressió i intolerància!


Països Catalans, maig del 2010