dijous, 18 de març del 2010

1er Aplec Modernista del Barcelonès


Benvolgudes i benvolguts.

Sembla que els astres s'hagin avingut perquè el Modernisme Aborigen floreixi aquest 2010. Després de tres Aplecs ja realitzats amb un èxit suficient (dos al Vallès i un a Osona), i tenint la nostrada crítica músical més animada que mai, ara ens proposem a escampar la bonanova moderna a la Ciutat Comtal.
Sí senyores i senyors, el proper dia 20 de març esteu totes i tots convidats al 1er APLEC MODERNISTA DEL BARCELONÈS, una jornada complerta de scooters, música, ball i molta modernor.

El programa serà el següent:

A les 10 del matí, l'Escuterada torrista pels cims i abismes de la ciutat. Trobada de Vespes i Lambrettes a la Plaça Espanya (perdoneu les disculpes), i dinar amb vistes a Collserola.
Inscripcions abans del dia 15 de març a: torrisme@gmail.com

A dos quarts de vuit de la vesprada, vetllada Modernista al BARBARA ANN amb el PD Pinyol. C/ Taquígraf Garriga, 163.

A les 10 de la nit, el concert més esperat del Modernisme aborígen: ANGELINA I ELS MODERNS + ELS TRONS. La festa continuarà amb els PD's PHIL MUSICAL + SELECTORS BADABADOCS.
Aquest concert es realitzarà a la Farinera del Clot, Gran Via de les Corts catalanes, 837. Entrada a 6€.

SALUT I MODERNOR!!!!


Ho organitzen i hi col·laboren: La Directa, Club Scooterista St. Jordi, Selectors Badabadoc, Barbara Ann i Centre Cultural La Farinera del Clot.

3 comentaris:

Dr. Cat ha dit...

Felicitats Èric i tota la colla modernista. Allò sí que va ser una festa com cal. VIPs entre el públic (Gil-Brighton64, Phil Musical, Belda...) ballant i rient amb el públic, begudes a preus populars, vestits i perruqueria (tant masculina com femenina) amb classe... Està demostrat que la modernitat no està renyida amb les classes populars i que no totes aquestes trobades han de ser elitistes i cares.

Que duri!

Sixty-four JM

Dr. Cat ha dit...

Ah, m'oblidava! Per tots aquells que vàreu ser dissabte a la festa MODernista organitzada pel gran, gran Èric (però també pels que us la vàreu perdre) aquí va la cançó de la nit o una d'elles, perquè com a mínim estaria empatada amb "Jísas-Craist súper-star"...

La versió que us passo és l'original, de John Loudermilk. En Santi Sans i l'Espinàs van fer el que van poder, però sense ells no existiria el MODernisme auto-centrat. Va per ells, doncs.

Ladies and MODernmen:

"Road-Hog" (cliqueu el youtube del final) http://letrascanciones.mp3lyrics.org/j/john-loudermilk/road-hog/

Mercè ha dit...

els aplecs modernistes són molt grans però perjudicials per la salut...