dimecres, 11 de maig del 2011

Agermanats anirem caminant...

El Bleda i el Conjunt Badabadoc, continuen el seu tortuós i heroic camí exercint les seves hostilitats arreu de la nació i part de l'estranger, portant el seu ball aborigen com a bandera insubornable.

Aquesta setmana la cosa pren un caire especial pel fet que la mini gira que tenim passa per llocs i situacions del tot especials i per què no, també agradables.

Dijous, amb la colleta occitanista del MICMAC farem un acte d'agermanament catalanooccità a Marsella. El concert i la festa en aquesta ciutat tan deixada i seductora, tan vella i bonica alhora pot ser memorable, no en tingueu cap dubte. L'endemà enfilarem el retorn a la pàtria i actuarem al 1er Aplec Modernista del Rosselló. Sí, sí, a Perpinyà, la Mallorca continental -tal com li agradava dir el nostre millor cantant de Blues, Guillem d'Efak- també hi ha MODerns!

Dissabte, juntament amb els Brams tocarem pel 12è aniversari del diari digital Racó Català, un ball que també ens fa molta il·lusió. I per rematar la setmana, just després d'aquest concert a l'Apolo, marxarem volant cap a la Pl. Del Dr Robert de Sabadell per acabar de trinxar-nos físicament i psíquicament. Déu n'hi do, no?!

No oblideu que el nou senzill acabat de sortir del forn, que conté les versions de 'Cims i Abismes' de Pep Laguarda i 'Vitamina Sol' dels Antònia Font ja està a la venda a les següents botigues.

Discos Revolver. Tallers, 13 Barcelona.
Daily Records. Carrer de les Sitges, 9 Barcelona.
Martulina Divina. St. Antoni, 11 Vic
Breakaway
. Torrent de les Flors, 96 Gràcia-Barcelona.









Discos Oldies. N Sra. de Gràcia 6 València



Beltza Records. Donibane karrika, Donostia-País Basc.