dijous, 24 de febrer del 2011

Tronats i moderns

El Modernisme Aborigen no s'atura, tenim un cap de setmana més, ple de novetats arreu de la nació que segur que faran les delícies dels seguidors del món seixanter més nostrat.

I no puc començar d'una altra manera que anunciant (tal com ho han fet ells) el nou EP de la banda catalana de R'n'B i Garatge per excel·lència, Els Trons:


ELS TRONS - 7&7
(BUT-44)

Mentre preparen el seu esperat LP, Els Trons ens ofereixen de nou un tast del seu so 'Riot On Tuset Street'. Aquesta vegada us presentem quatre versions tronadores que rendeixen tribut als seus herois del Sunset Strip '66 els Love ("7&7 Is"), els Turtles ("Outside Chance"), Byrds ("Feliç sense tu") i els Standells ("Jugues amb mi") - tot i que segurament la portada us farà pensar en un tribut a una altra banda de llegenda! Aquestes cançons són de la mateixa sessió d'enregistrament del segon EP, i com aquell són editades en una tirada limitada de només 500 exemplars que volaran ràpid.

Feu ja la vostra pre-comanda a Butterfly Records per no quedar-vos-en sense! www.butterfly-records.com

Ja podeu escoltar les cançons al facebook de Els Trons i a www.myspace.com/elstrons (si som capaços de fer-lo anar, perquè "vaya telita" els de myspace amb aquests canvis absurds que els dóna per fer cada 10 minuts...)

Cara A
- 7&7 (7&7 Is)
- Res a fer (Outside Chance)

Cara B
- Feliç sense tu (I'll Feel A Whole Lot Better)
- Jugues amb mi (Why Pick On Me?)

EL 8 DE MARÇ DE 2011 A LA VENDA A BUTTERFLY RECORDS

I per fer una mica de ballaruca, demà divendres el nostre conjunt farà parada i fonda Cap i Casal del sud per presentar el nou senzill, que ja no és tan nou. Sí home! Allà on diuen que per acabar de fer la guitza, va la cosa adelantada i un catxondo els hi organitza unes falles pel febrer... Ai quin merder! Concretament serà al bar La Caverna, i per acabar-ho d'adobar, uns quants aborigens anomenats Orxata Sound system, ens ajudaran a trinxar-ho una mica més tot plegat. Ah! I un catxondo de veritat -no l'altre-, el Dr. Octopus dj's ens deleitarà amb una punxada 100% seixantera. Què més voleu?!

Salut i modernor!