dimarts, 28 de desembre del 2010

Se'ns pixen a sobre i Convergència diu que plou

Acabem l'any amb que el és i serà, possiblement, un dels enganys més bestials des de la fi de la dictadura. Sí companyes i companys, en aquest país, durant les últimes dècades, o ja se sabia amb qui es tractava, o hi ha algú que volent canviar les coses, ha mort en l'intent. El fet però que exposo ara i aquí, supera tot cinísme possible. I és que amb aquest nou govern dels millors que ha confeccionat n'Artur Mas, es dona la monstruosa paradoxa que la titular de la conselleria de Justícia, la senyora Pilar Fernández Bozal, és ni més ni menys que una de les responsables per part de l'Estat espanyol, de la prohibició de la primera i mítica consulta per a la independència de Catalunya a Arenys de Munt.

Així doncs, la brutal paradoxa és que, el partit que ha aclaparat l'èxit de la manifestació sobiranista del 10 de juliol, i que ha rebut la majoria dels vots independentistes, molts d'ells col·laboradors i votants entusiastes de les consultes sobiranistes, ha col·locat, per sobre de tota dignitat, aquest funest personatge en un dels llocs més potents del nou govern català. L'altra perla d'aquest govern, és en Boi Ruíz, conseller de Sanitat, provinent ni més ni menys de la patronal d'aquest sector. Ell, és amic i col·laborador del think tank de l'ultra dreta espanyola, és a dir, de la FAES, la fundació del PP dirigida per Jose Maria Aznar. Ole!

Per tot plegat, no em queda res més que dir: Se'ns pixen a sobre, i Convergència diu que plou. Agafeu-vos fort que en tenim com a mínim per a 8 anys. Vergonya absoluta per als seus votants catalanistes il·lusos.

Perdoneu, però algú ho havia de dir.

Bon any a tothom!
Pilar fernàndez Bozal, Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Les seves primeres paraules han estat: Prometo amb l'alluda da Déu.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No ens enganyem ni enganyem, l'advocada de l'Estat, com a funcionària pública que és, i com faria qualsevol altre advocat pel seu client, va complir ordres d'impugnar un acord municipal. Les ordres van venir donades directament pel Sr. Joan Rangel, membre del partit socialista amb el qual ERC tenia un pacte de govern a la Generalitat. Va ser un aliat d'ERC qui va impugnar la consulta d'Arenys no una advocada que va fer la feina per a la qual li paguen i per a la qual va haver d'estudiar molts anys i passar una dura oposició. Aneu a demanar responsabilitats allà on les vau posar, en mans dels amics socialistes. Qui va perdre les eleccions va ser ERC no Convergència.

Dit això, l'aposta de Mas és intel·ligent però molt arriscada: quan els polítics d'ERC havien de negociar els interessos de Catalunya amb els advocats de l'Estat sempre perdien per manca de capacitat.

Eric ha dit...

És clar, és clar, és clar... Ara resulta que el partit que només pot arriscar i que pot fer el què vol és CiU, els altres ho tenen vetat. La cançoneta pedant de sempre, vaja...

Referent al que dius d'en Rangel, ERC i la carambola impossible, sembla ben ve que hagis fet una notícia de La Razón o El Mundo, tipus: "11-S, seguro que han sido los independentistas".

En definitiva, aquí l'única cosa que hi ha, és que el sr. Mas ha fitxat i col·locat DIRECTAMENT al govern a aquesta enemiga de la llibertat de Catalunya. I si no t'agrada t'hi poses fulles.