dimecres, 15 de desembre del 2010

Cap de setmana modernista

Sí companyes i companys, la modernor nostrada no descansa ni quan el fred ens alcança. Aquest cap de setmana tenim una intensa activitat que ens portarà primer a Sta. Perpetua de la Mogoda (entre polígons i en ple Vallès) i l'endemà al Cap i Casal principatí.

Anem a pams, divendres doncs, amb l'ajuda inestimable de la gent de Cam Bernades (Camí de l'aplec, s/n. Sta. Perpètua), ens hem inventat una festa Modernista Aborigen on hi actuaran els Foix, una nova formació de Powerpop i Brit Pop sorgida de La Llacuna (Altíssim Penedès), que gairebé s'acaben d'estrenar i que n'estic segur que hi haurem de prestar un xic d'atenció, si més no, dins el moviment Mod de casa. Per tot seguit, ballar i gaudir d'una magnífica selecció de Northern, ie-ié, Powerpop i Reggae a càrrec de Selectors Badabadoc. Talc a la pista i endavant les atxes!
I dissabte què? Doncs si ens aixequem en condicions, tindrem tot un dia per gaudir de la Tupperdress Party: MODERN WORLD MEETS BREAKAWAY. És a dir, una exposició amb dret a compra de vestits i ítems seixanters fets per la Vicky, una dissenyadora experta en moda d'aquesta dècada. Tot plegat, a la botiga Mod per excel·lència de Barcelona Breakaway (Torrent de les flors, 96), ben amanit amb música i beguda especialment barata.

Déu n'hi do no? Jo hi seré, i tu?