dilluns, 21 de juny del 2010

L'independentisme és madur

Cinc apunts sobre la jornada que jo vaig viure personalment ahir, la quarta onada de consultes sobiranistes.
1. L'independentisme és madur, i comença a trencar tabús a la zona més impermeable del país. El cinturó roig.
2. Un cop més, i ja en van... Es demostra i es manifesta qui si les coses es fan bé, amb ordre i seriositat, tant se val si la població és més o menys reticent, els resultats són molt més satisfactoris. El senyor López-Tena ho ha repetit vantes vegades ja, sobren concerts del rotllo, aquellarres independentistes i mocadors i/o banderes d'altres països. I falten més tietes maries, i fer les coses amb el màxim de pragmatisme. N'aprendrem mai???
3. El següent pas no és la consulta de Barcelona (un desgast inútil), sinó abocar tots els esforços en la IP que s'ha presentat al Parlament i així pressionar els partits polítics perquè l'aprovin. Per així, institucions catalanes i poble, anar junts a Madrid sota l'empara d'una llei legal. Cercar el NO polític d'Espanya i convocar un referèndum unilateralment sota el protectorat internacional.
4. La debilitat sobiranista de CiU, desviant l'atenció en l'economia (com si l'economia no fos un dels motius més importants del fet sobiranista!), o fer creure i enganyar la població que la Llei de Consultes és fer volar coloms i així com sempre en els moments claus, posar aigua al vi, és preocupant, molt preocupant. Talment com els tics antidemocràtics que pateix el PSC-PSOE.
5. Felicitar els milers de voluntaris de la jornada d'ahir, i més concretament, l'Alfons López-Tena, Decidim.cat i tot el seu equip.

Endavant amb el full de ruta per a la independència de Catalunya!

2 comentaris:

ferran ha dit...

Article recomenable:

http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/184403-ascens-i-caiguda-de-lindependentisme.html

Eric ha dit...

No està gens malament, de veritat. Però trobo a faltar concreció, és a dir, si no fas nous independentistes com assoleixes quotes de poder? I si no tens marques un full de ruta(ell no en proposa cap), com gestiones el poder que tenim?
Correctíssim però, el fet que a l'independentisme hi sobren mogudes d'autoafirmació i hi falta més quotes de poder.