dilluns, 3 de novembre del 2008

Monarquia?


Jo, igual que el gran genealogista i heraldista català Armand de Fluvià, penso que la monarquia, sigui quina sigui, té una sèrie condicions per existir, sinó no té sentit, malgrat jo pensi que amb condicions o sense la única sortida que ells tenen és la via francesa.
Per això, el príncep del regne d'Espanya no s'hauria d'haver casat mai amb una plebeia, i sa mare mai hauria d'opinar sobre política i temes socials. Si fan això com la resta dels mortals, doncs que no siguin monarques, puix si actuen com a gent normal ja no te sentit que siguin un tipus de gent amb condició de cap d'estat sent elegits no democràticament, o sigui per herència.
El que no pot ser és juguin a dues bandes, tot i que d'aquest manera (molt espavilats), fan que milers i milers de persones d'aquest país de garrulos, no es declarin monàrquics sinó Joancarlistes, amb la típica excusa, tal com me la va dir un sociata, que el rei és modern, democrata i bona persona, no molesta. Quines penques, segur que tota aquesta colla de malcriats són els mateixos que han criticat el cotxe del Benach, mentre la família de la sang blava es passa la vida vivint de gorra.
Ja ho sabeu, per ser normals ens cal una república federal dels Països Catalans, mentrestant, seguirem sent uns freaks que ens agrada més viure com uns perdedors.