dilluns, 24 de novembre del 2008

El MODernisme ja ha florit


El dissabte passat a les terres del Vallès Oriental, el MODernisme va florir i sobretot va tornar a renèixer.
No és que ressuscités en Gaudí o en Russinyol, és que una colla d'il·luminats (primera coincidència amb els mestres Modernistes) van organitzar el primer Aplec de cultura Mod en clau aborigen. Allò va ser una prova pilot un experiment si voleu, una prova per fer florir i per mesurar quina capacitat de convocatòria podia tenir una subcultura basada en l'avantguarda, el Pop-art, la mediterranietat passada pel sedàs anglès, en definitiva, pel bon gust, per les Vespes i les Lambrettes i per la música amb molta ànima.
La cosa va rutllar, de veritat, l'excursió fatxenda pel Vallès rural amb les motos va ser digne i agradable, l'ambient durant tot el dia va ser exel·lent, es notava que la gent volia i estava a l'alçada de les expectatives que s'havien creat, i això evidentment es va notar en l'explosió musical i ambiental que hi haver a la nit en el concert.
Des de la meva humil responsabilitat en la organització d'aquest event, dono milions de gràcies a tota la gent que va fer possible l'aplec: als scooteristes, al bar Capi, als grups musicals i a totes i a tots que vau confiar en la cultura MODernista aborigen.
Fins l'any que ve.
Salut i modernor!

5 comentaris:

Dies de fúria ha dit...

uep! felicitats per la inciativa i la modguda. Molt bona, m'hagués agradat poder venir.

I molt bona la foto, feu molt retrogoig... je jeje

Anònim ha dit...

VOLEM VEURE MÉS FOTOS!!!!!!!!!!

I VIDEOS

I DE TOT


Judith

Sedinis ha dit...

i el fruit? de cara a l'any vinent, potser? :D

Anònim ha dit...

hi ha algun problema cromosomàtic, amb això de les Vespes?

Unknown ha dit...

Ens ho vam passar teta!
Llástima que coincidís amb l'Straighten Up! i els mes débils vam decidir retirar-nos. Per la propera procurarem estar a l'alçada!

Salut!


pd; soc el de la TX