dimarts, 28 d’octubre del 2008

Tonteries per a un país de tontos

Algú en aquest Estat de mediocres i garrulos amb poder institucional i comunicatiu critica la despesa que fa la monarquia espanyola a costa del poble, com per exemple el cost del nou nas de la princesa plebeia? Algú critica l'espoli econòmic salvatge que pateixen els Països Catalans per part de l'Estat? Algú critica la poca ajuda, durant tants anys, que han tingut els municipis per part de l'Estat, per això han hagut de financiar-se de la pitjor manera a través del totxo, tot trinxant de passada el territori? Algú ha criticat on han anat a parar les ajudes de la comunitat europea a la pagesia andalusa i exremenya? Bé ja sabem que la cultura de l'esforç i de l'enginy no existeix en aquests zones, però que les ajudes se les quedin els terratinents i latifundistes com la Duquesa de Alba...
Doncs bé, només la premsa filofeixista de la meseta i l'imbècil ecofeixista del Saura han tret l'assumpte anecdòtic del cotxe del president Benach. Una cosa és que aquest senyor hauria pogut ser una mica més curós i auster, malgrat que aquesta minúsia m'importi ben poc comparat amb tota la resta d'injustícies globals, l'altra és que la mediocritat i l'autoodi s'embranqui en històries com aquesta, on la única cosa que han aconseguit ha sigut alimentar tertúlies per a minyones.
Tothom s'atreveix a ficar-se amb ERC, només falta que l'independentisme faci un minúscul pas en fals perquè tota la patuleia s'hi tiri a sobre.
Sabeu què! m'hi pixo a sobre.

1 comentari:

Josep ha dit...

EXACTE!!

El Grup Godó (La Vanguardia, RAC1, TD8...) i el Grupo PRISA (El País, SER, Cuatro...) estan aplanant el camí per a la sociovergència.

La Brunete Mediàtica aprofita el que sigui per atacar la Generalitat i ERC.

I els d'Iniciativa... aquests semblen curts de gambals, ja que a la sociovergència ells no hi tenen cabuda!!

Temps al temps!