dimarts, 7 d’octubre del 2008

Màgic Pop


Bon Vivant és una associació de Càceres molt reconeguda a l'Estat espanyol per la seva dedicació i feina ben feta en el món del Popart. Ells cada any organitzen uns premis, enguany han sigut els tercers, anomenats Premis de la música i la creació independent, Pop Eye '08. Són uns premis molt ben reconeguts també, que s'acompanyen amb una gran gala amb concerts, Pd's i canapés, suposo... Donen premis a tort i a dret, des de a la millor discogràfica, la millor web i la millor maqueta, al millor grup de Jazz, Ska i evidentment Soul, amb un premi especial, que aquest cop se l'ha endut la cantant de ie-ie espanyola, Massiel.
Doncs bé, des d'aquí volem felicitar i amb ganes, a la nostrada pàgina web Màgic Pop, del company Àlex de Tarragona, que ha guanyat el premi al millor web.
Màgic Pop és un web, íntegrament en català, de referència dins el món de l'escena Mod de casa nostra, és un lloc on hi pots trobar de tot i més sobre el món del Pop, dels Mods, dels scooteristes, etc... Però a més a més, és un web que no es queda només amb els nois i noies que vesteixen a la moda italiana i van amb Vespa, sinó que també aporta bona informació sobre el món del Surf, l'Ska, el Punk, Garatge, etc. Vaja de tot el que faci una mica a olor de Pop.
Moltes felicitats!
Salut i MODernisme.

2 comentaris:

Josep ha dit...

Has conegut mai els poquíssims mods d'Elx i Alacant?

Magic Pop ha dit...

En nom de l'equip de redacció del Màgic Pop, moltes gràcies amic pel teu comentari. Certament ha estat un veritable plaer i un orgull especial guanyar aquest premi i fer-ho amb un producte comunicatiu i cultural íntegrament en català. Com ben bé reculls, la nostra visió del modernisme és molt àmplia, va més enllà de l'elitisme quadrophenic i per suposat completament indisoluble de la nostra llengua. Seguint els teus encertats consells, publicats en aquest instructiu blog, el vam recollir ben contents trencant amb la realitat política, malauradament establerta, del català emprenyat. Només amb joia i sense perplexitat, demostrant que ens agrada ser com som, ens respectaran com a poble i els hi serà molt més difícil prendre'ns el pèl com fan habitualment tan els mitjans espanyolistes com aquells que ens representen davant de l'hipotètic enemic històric.

Moltíssimes gràcies de nou
Salut i modernisme
Àlex
www.maigcpop.cat