dilluns, 21 de juliol del 2008

El meu resum del congrés del PSC-PSOE


El saben aquel que diu....
"El dirigent socialista (Zapatero) s'ha compromès a millorar el sistema actual de finançament i també ha assegurat que el nou model garantirà la solidaritat".
"El líder del PSOE ha repassat el seu compromís amb Catalunya i les promeses que, diu, ha complert amb el país".
Aquest és el resum que faig jo de l'onzè congrés dels sociates residents a Catalunya, la veritat és que no sé si riure, plorar o tremolar. Això sí, qui ara es cregui aquest mentider li recomanaria que es passés pel seu CAP de poble o barri, o directament que anés a un psicòleg.
Com han demostrat un cop més aquesta gent embaucadora, és que de partit nacional res de res, de fet per a ells la paraula nacional serveix per definir la seva simpàtica Espanya i que per despistar el personal han posat l'Isidre Molas com a president de la sucursal, de fet no es pot pas dir que l'Isidre sigui pitjor persona que l'Iceta i el Zaragoza, fins i tot arribaria a afirmar que ell sí que es creu una mica això de la nació catalana. Però bé, servirà d'alguna cosa que ell sigui president? Serveix d'alguna cosa ser president del PSC, tenint com a comissaris polítics l'Iceta & Co.?
L'únic que li han deixat dir, pobret Molas, és que la culpa de no tenir grup parlemantari propi a Madrid és del cop d'Estat del 23-F. Quines penques! que estem al 2008, xato!
El PSC-PSOE seria un acudit sinó fos que fa plorar.
Per acabar de reblar el clau, us recomano l'article d'en Partal que surt avui a Vilaweb, impecable. (Clickant el títol us enllaçarà a l'article.)