dimarts, 13 de maig del 2008

Déu Vos Guard


Per començar (i no ho tornaré a fer més), aquí va una petita vomitada del meu curriculum.

Fa 11 anys que em dedico professionalment a la Música. He estat membre de bandes com Mount Zion, Amusic Skazz Band, Dr. Calypso, Santi Arisa, Xerramequ Tiquismiquis, Glissando*... Actualment sóc el baterista del projecte d'en Carles Belda amb el Conjunt Badabadoc, dels The Fenicians (barreja de músics d'Skatalà i Calypso), i trombonista dels Dijous Paella.
Amant i músic de Jazz, he tocat amb figures d'aquest gènere de casa nostra com en Raynald Colom, Raül Reverter, Guim Garcia o Santi Careta a més de ser membre de les bandes Djangology i La Big Band Jazz Cava. He gravat una desena de discs amb les bandes on he estat i he col·laborat en els treballs discogràfics d'artistes com Fermin Muguruza, l'ex-Troglodita Ricard Puigdomènech, el grup Brams o el cantant mundialment conegut Josep M. Cantimplora. Els meus referents político-socials són en Francesc Pujols, en Francesc Macià i el senyor Marcel·lí Virgili.

5 comentaris:

Magic Pop ha dit...

Un gran currículum, sí senyor, realment exemplar. El Magic Pop es passarà sovint per aquest nou i prometedor espai d'un dels grans músics d'aquest país.

Salutacions modernistes
Àlex
Magic Pop

Anònim ha dit...

anirem xafardejant, apreciat 'pubillo'! volem explicacions anarco-carlistes, fragments de Pujols i molta Trinca. Així l'èxit està assegurat...

(ja veig que servidora encara no pertany a les èlits que mereixen ser enllaçades)

Anònim ha dit...

ets un barrut, no afegire res mes

salut i força

TRILOCO IIIº ha dit...

ets un barrut,NO DIRE RES MES PER ARA

SALUT I FORÇA

Eric ha dit...

Digues, digues, que un liberal no té por de res.