divendres, 3 de juny del 2011

Notícies modernistes d'Anglaterra

Una mica de culte en aquest bloc no li farà pas cap mal, al contrari, omplir l'esperit pel flanc cultural a vegades -per no dir sempre- és molt més reconfortant.

Aquí teniu doncs primer de tot, una reedició d'aquesta antologia escrita per Gary Wharton, amb un CD-rom inclòs, de la mítica pel·licula de culte Quadrophenia. Nous continguts, moltes fotos, localitzacions, etc... Sense dubte el film de referència de la joventut modernista de les últimes dècades. Vaja, una guia per conèixer en profunditat la pel·licula de referència dels Mods:


AQUÍ teniu més informació per aconseguir-la.

D'altra banda, aquí us presento una magnífica exposició que es fa a Londres sobre l'explosió de la cultura moderna juvenil de la dècada dels seixanta a Anglaterra. Des dels primers Teddy Boys i Beatnics per anar a parar a les scooters, la roba, el Modern Jazz i tot el que envoltava l'escena Mod original ficada en aquesta magnífica exposició. Ja sé que alguns de vosaltres fa molt poc vau estar rondant per Londres, però tranquils, si algun dia us torneu a deixar caure per allí, teniu temps fins el 9 d'octubre d'enguany.



AQUÍ teniu la info.

I per acabar, no podia deixar passar per alt, la ja clàssica Scooterun de Manresa. Un cap de setmana -demà comença- farcit d'activitats que tant agraden als amants de les scooters: Sosrtides, concerts, punxadiscs i bon ambient.

AQUÍ trobareu tota la informació:

Au, Salut i modernor!

3 comentaris:

Joan ha dit...

Home..titllar de reaccionaris els acampats...sembla que no et llegeixes gaire el que escrius barrut..tots els articles teus que he llegit si que tenen un tic reaccionari..i no et parlo només dels de les acampades sinó de la gran majoria que parlen sobre política...encara és l'hora que haig de llegir un article on facis una crítica sincera a ERC...

salut

Eric ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Eric ha dit...

Saps què passa, que jo no sóc capellà ni catòlic i per tant no em fa falta flagelar-me.

Pel que fa a ser reaccionari, veig que encara no entens que els liberals encara que volguéssim no podem ser reaccionaris, ben al contrari de certes ideologies pontificadores i ortodoxes, encara que vagin disfressades d'altermundistes i tronades.