dimarts, 26 d’abril del 2011

L'Escala de la Vida, el nostre homenatge a Pujols

Senyores i senyors.

La Fundació Badabadoc té el plaer de convidar-vos a la presentació de l''Escala de la Vida'. Un disc en format elapé que conté l'obra wagnerianojamaicana amb cobla del compositor lleidatà David Esterri basada en el sistema filosòfic d'en Francesc Pujols, i que comptarà amb convidats especials com en Roger Mas i l'Enric Casasses, entre d'altres.

Al disc hi trobareu la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, l’Escolania dels Blavets de Lluc (Mallorca), les veus de n’Emma Moussaoui, en Vador Boix, na Laia Carreres i n’Òscar Dalmau, i el Conjunt Badabadoc.

A una banda, el Preludi a l’Hiparxiologi, obra lliure sobre el sistema pujolsià i a l’altra, l’Escala de la Vida, seguit de graons musicals i literaris bastits amb la tria d’escrits del savi de Martorell feta pel savi vilafranquí Joan Cuscó.

Tot plegat, enregistrat i remenat pels traçuts tècnics Josep Vinyoles i Jordi Rexach, i embolcallat amb estil incomparable pel senyor Carles Soler.

L’acte serà a la Torre de les Hores de Martorell (Baix Llobregat), C/ del Mur, 63 , amablement cedida per la Fundació Francesc Pujols, el proper dimecres 27 d’abril al migdia entre arbequines, avellanes, vermut i vi bo.

Per a més informació i l'adquisició d'aquest especial i formidable disc contacteu amb:

Eric Herrera
torrisme@gmail.com


Aquí teniu el vídeo de promoció de la nostra obra pujolsiana:

3 comentaris:

David ha dit...

Vull aquest disc !!! Ja me'n pots guardar un si us plau i aprofito per desitjar-vos sort a la presentació. M'agradaria venir però la feina m'ho impedeix.
Salut

Anònim ha dit...

jo també el voldria, però això del tocadiscos ho impedeix. ui, com molem, fem un disc. hi és en cedé?

Eric ha dit...

Anònim: No, només els elegits del tocadisc ho podran gaudir.