dijous, 25 de setembre del 2008

Dijous Badabadocs


Com qui no vol la cosa l'estiu ja l'hem deixat enrera i hem entrat a la tardor, la millor estació per mi, qui es resisteix als colors de la tardor? Almenys aquest any la millor, senzillament perquè després d'un estiu feixuc, vol dir que per fi comencen, o s’albiren, les meves vacances i la tranquil•litat es va imposant.
Però bé, encara tenim música per oferir, que no estómac, i per això aquest post el dedico a les dues bandes musicals que han omplert de festa a viles i ciutats de la nostra bonica geografia fent ballar i disfrutar a milers de persones fent més de 70 concerts amb el què va d’any.
El Belda i el Conjunt Badabadoc i els Dijous Paella, dues bandes que tancaran l’estiu (és una manera de dir-ho, perquè encara tenim més concerts) el proper dissabte dia 27 en un llogarret del Pre-Pirineu català, a Biscarri, a la comarca del Pallars Jussà. Serà un concert d’allò més MODernista aborigen, puix també tindrem el plaer de tocar amb la nova formació del Ricky Gil, els Maximum Ricky. Serà un ball ben lluït, com diu el quefa, i de ben segur que de festa i xerinola no en faltar pas gens.
Us animeu a trepitjar i a descobrir país tot escoltant bona música?

Aquí teniu més informació de tot plegat:
www.dijouspaella.cat
http://blogs.ccrtvi.com/beldabadabadoc.php
www.badabadoc.cat/ (Nou)

Si no us voleu perdre com continuarà l’endemà la meva festa particular (amb la inestimable companyia d’en Belga), no us perdeu el següent post.

1 comentari:

Sedinis ha dit...

que vagi rebé pel pallars amb la modernor! nosaltres mo n'anem a trepitjar país però més cap al sud... a l'ebre!

a vere si divendres que bé queda ben lluït el ball al marejme!

àpa-li!