dimarts, 10 d’agost del 2010

Amics a Formentera



Sense ànims de tirar del tòpic fruit d'un espot publicitari d'una coneguda marca cervesera sobre les vacances d'uns pijoprogres a Formentera sorgits del planeta piruleta, el meu pas fa uns dies per la petita de les Pitiüses, s'ha convertit segurament en un dels millors records que tindré d'aquest estiu.



El fet és que el que havia de ser un concert més d'estiu es van convertir de sobte en dos fantàstics dies rodejat de molt bones companyies. Les Festes de la Terra a Sant Francesc són un bon exemple de ferma catalanitat i normalitat en una illa colpejada, cada vegada més, per forasters sense escrúpols.



Bona música i bona festa van ser els ingredients perfectes que, barrejats amb l'entorn bucòlic, et transportava al setè cel galàctic. La cirereta, sense dubte va ser la nova i agradable amistat que vam conrear amb els Amics de les Arts: bons xicots, bons músics i, sobretot, persones enginyoses i interessants. Espero tornar a coincidir amb ells per aquests móns de Déu.

Aquí teniu el Vídeo de la històrica trobada entre els Amics de les Arts i el Belda i el Conjunt Badabadoc, la prova fefaent del delicte d'una nit d'estiu a Formentera.
(Mític Jean-Luc a Reggae, cortesia d'en Pere Aragonès)


Per acabar, vull fer una menció molt especial i una abraçada, al Brètol número 1 de Catalunya, als malalts del vaixell, i als Pirat's.