dilluns, 30 d’agost del 2010

Ajudar no és regalar

L'altre dia ho comentàvem amb un amic tot passejant pels carrers engalanats de Sants; no hi ha cosa que faci més ràbia en aquest país que aquesta colla de la gauche divine sociata que ha anat a fer l'Indiana Jones a l'Àfrica. L'amic en qüestió em comentava i em feia saber que pels anys 80, el que és president i ara ha sigut portaveu de Barcelona Acció Solidària, el tal Francesc Osan, era el que sent regidor del PSC a Barcelona, els hi prohibia els actes de l'MDT a Sants. Ole!

Tota aquesta patulèia que ha tingut aquesta desgraciada aventura al desert ja ha estat criticada dins el món de les ONG catalanes, la gent destacada d'aquest món ja ha dit el que havia de dir aquests últims dies. Tot i la potent propaganda socialista, que ens fa empassar les aventuretes de la seva caravana solidària (una caravana que volen tornar a fer!), no pararem de denunciar com de malament feien la seva feina, començant pels protocols de seguretat (la millonada que ens ha costat aquest rescat, total perquè aquells malalts mentals nazi-islamistes puguin tornar a matar gent), però sobretot per com es passejaven per aquells verals, com autèntics reis mags oferint regals poc efectius a la pobra gent d'allà.

Aquí teniu un mini reportatge on el director general de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària de la Generalitat de Catalunya, explica magistralment què és i com s'ha de fer l'ajuda humanitària als països subdesenvolupats. Val molt la pena mirar-lo.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

HOME¡¡¡¡DESPRES D'AQUEST DIES TAN FOTUTS,SIGUEM INDULGENTS,POBRETS,ELLS VOLIEN FER UNES VACANCES DIFERENTS AMB FLAIRES DE SOLIDARITAT I MIRA QUIN "MERDER"....
JUGANT AMB BCN.

Anònim ha dit...

Quina merda d'article.

Eric ha dit...

Gràcies company!
Deixa'm dir-te però que més merda és la persona que no ensenya la cara.

Ferran ha dit...

Als de Barcelona acció solidària se'ls veu el llautó! Arreu hi ha articles literalment cagant-se en ells. A tot se li diu cooperació!

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2010/09/barcelona_accio_solidaria_56227.php