dimecres, 21 d’octubre del 2009

La Bressola a BCN


Amigues i amics.

LA BRESSOLA ja s’ha fet gran i després de 33 anys de feina aquesta tardor ho volem celebrar amb les persones que durant tots aquest anys han donat suport a les nostres escoles.

És per això que em complau poder-vos anunciar que la nostra entitat ha organitzat un acte a l’Auditori de Barcelona per al proper dijous 22 d’octubre a les 20 hores amb l’espectacle “Fem sonar les Musiquetes” que comptarà amb la presència de la majoria de cantants que ja van participar en el CD, com Joan Garriga, Àgata Casas, Artur Gaya, Clara Andrés, Carles Belda o Miquel Gil... i amb uns convidats molt especials: els nins i les nines de les escoles de la Bressola. També hi actuaran l’esbart Sant Cugat i la coral Clau de Lluna d'Arenys de Munt que ja estan treballant a fons per poder participar en aquest esdeveniment.

Entre tots i totes estem preparant un acte que esperem sigui una gran festa i és per això que volem que ens hi acompanyeu: ajudeu-nos a omplir la sala gran de l’Auditori!!!

Les entrades es poden adquirir al preu de 12 euros de manera anticipada a través del Telentrada . El mateix dia de l’espectacle tindran un cost de 15 euros.



FEM SONAR LES MUSIQUETESDE LA BRESSOLA!

OMPLIM L'AUDITORI DE BARCELONA!