dijous, 12 de març del 2009

Nou bar del rotllo a Vic

Tenim un país ben curiós, mentre molts, moltíssims es manifesten a Brussel·les per tenir un estat propi, unes rates que es fan anomenar ciudadanos enceten una campanya per pressionar algunes famílies perquè triïn l'opció del castellà per escolaritzar els seus pobres fills, així intenten crear una comunitat dividida entre llengües i sentiments, volguent mantenir encara a certa gent, la condició d'immigrant i/o ocupant.
I mentre uns quants amb molt de poder, almenys a les comarques gironines, s'arrosseguen i s'agenollen com autèntics vassalls a la pitjor monarquia que ha parit mare, creant la Fundació Príncep de Girona, que principalment serveix per llepar-li el cul al Príncep espanyol, a Vic neix un nou bar del rotllo al centre de la ciutat.
Tot aquest rotllo, evidentment era només una excusa per fer propaganda de la inauguració aquest divendres del bar-taverna catalana La Terra. Un lloc on s'hi respirarà independentisme sa i transversal, i on podràs degustar diferents productes gastronòmics de la terra. Un espai acollidor i espaiós on s'hi podran fer algunes xerrades, festetes, i per fi a Vic, mirar el Barça en gran pantalla amb esperit hooligan.
Un espai alliberat més a Catalunya.

Endavant, i llarga vida a la taverna La Terra!