dimarts, 17 de març del 2009

Bisbes barruts

Aquests monstres de la societat que es fan passar per guies espirituals han tornat a embolicar la troca i a pixar fora de test. La campanya que s'acaben d'inventar els bisbes espanyols no pot ser més monstruosa i demagoga. Comparar el què seria, segons l'escala de la vida d'en Francesc Pujols, un animal que estar al tercer graó, amb un ésser humà que estar al quart, i posar-los al mateix nivell per denunciar, segons ells, que es procura més per un gatet que per un nadó és de bojos.
Aquesta colla de retrògrads que viuen com a reis, els mateixos que es neguen a acceptar els preservatius a l'Àfrica, el continent més castigat per la SIDA, han sortit amb força ara, per pressionar al govern espanyol perquè no tiri endavant la reforma de llei per l'avortament i el dret de decidir de les dones, una llei que no està gens malament, i que estableix límits raonables, segons els casos, perquè les dones puguin avortar.
No entrendré mai com l'església catòlica (i d'altres) que ni tant sols accepta el gènere femení perquè exerceixin de pastores, tingui les santes penques d'incidir en les seves decisions, en unes desicions absolutament íntimes i profundes per a elles.
Jo no en tinc cap dubte, avortament lliure i gratuït!

1 comentari:

L'home del sac ha dit...

La barra vosaltres, que no us plantegeu que potser un fetus és un ésser humà!
Molt parlar de llibertat i decisions íntimes i profundes, però ho feu frivolitzant, perquè no us pareu a pensar en el que és realment un avortament.
I a sobre lliure i gratuït!!! Potser acabarem avortant nens ja nascuts perquè fan nosa, o avis, o discapacitats...
I en lo de gratuït, doncs almenys que se'l paguin!