divendres, 27 de març del 2009

En defensa del dret de decidir de la nació catalana

EN DEFENSA DEL DRET DE DECIDIR DE LA NACIÓ CATALANA,REBUTGEM LA LEGITIMITAT DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL ESPANYOL

AHIR ES VA PRESENTAR EL MANIFEST “EN DEFENSA DEL DRET DE DECIDIR DE LA NACIÓ CATALANA,REBUTGEM LA LEGITIMITAT DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL ESPANYOL”


La Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) ha presentat en roda de premsa un manifest de rebuig a la legitimitat del Tribunal Constitucional (TC). El seu contingut és el fruit de diverses reunions mantingudes amb les principals organitzacions cíviques, culturals, sindicals, socials i polítiques del nostre país amb l’objectiu de preparar les diverses accions de resposta a la sentència del TC.

Durant la roda de premsa, s’ha fet èmfasi en els dos grans eixos d’accions i possibles mobilitzacions de la PDD: la sentència del Tribunal Constitucional en contra de la decisió del poble de Catalunya i el finançament. La PDD, amb el seu objectiu de fer la funció de paraigua de totes les entitats i persones que volen treballar pel dret de decidir, està en contacte constant amb tots aquests actors amb qui analitza el context i alhora, pensa les diferents activitats a dur a terme durant els propers mesos. Així doncs, aquest manifest presentat avui – que també assenyala la preocupació per la crisi econòmica i la manca de finançament - només és el primer pas i, en cap cas, la PDD descarta la possibilitat de convocar noves mobilitzacions. Caldrà confirmar-ho durant les properes setmanes.


Representants d'entitats i partits durant la roda de premsa a l'Ateneu barcelonès.

2 comentaris:

Josep ha dit...

Calia que hi anès el Titot?
Una cosa és integrar tots els sectors de la societat catalana, i una altra és obrir les portes del Museu Antropològic.

En fi, que Catalunya serà Neanderthal, o no serà.

Unknown ha dit...

XD