dijous, 12 de febrer del 2009

COMUNICAT DE PREMSA DE LA PLATAFORMA PEL DRET DE DECIDIR


LA JUNTA ENCAPÇALADA PER JAUME LÓPEZ HA ESTAT INSCRITA AL REGISTRE D’ASSOCIACIONS DEL DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA. ES TANCA AIXÍ EL PERÍODE CREAT DESPRÉS DE L’ASSEMBLEA DE GIRONA

Durant els darrers dies la situació interna de la Plataforma pel Dret de Decidir ha canviat radicalment. Fruit de la situació creada al final de l’Assemblea de Girona (15 de juny de 2008) s’havien ocasionat algunes diferències d’opinions sobre qui eren els representants legals escollits i ratificats per assemblea.

Ara mateix aquesta situació ha quedat resolta. El Departament de Justícia ha notificat que la Junta legal de la PDD és la presidida per Jaume López i que compta com a portaveus amb Xavier Altadill, Mònica Hill i Mònica Sabata. Així doncs, aquesta és l’única junta que està inscrita al registre d’organitzacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i, per tant, és l’única que pot representar, opinar i garantir els acords polítics ratificats a l’assemblea de Girona.

A partir d’ara, i tal com ja ho ha fet durant els darrers mesos, la Junta continuarà oberta a treballar amb tots els socis de l’entitat. En aquest sentit, fa una crida a tots ells a que s’involucrin en la preparació de la resposta a la sentència del Tribunal Constitucional, la qual s’està acabant de definir.

Països Catalans, 12 de febrer de 2009

1 comentari:

Dies de fúria ha dit...

Una molt bona notícia. A veure si ja s'acaba aquest serial injustificable per part dels qui no han acceptat el resultat legítim d'una assemblea.

La PDD ha fet una molt bona feina, sempre. I encara en té molta més per fer, de la mà de tota la gent que hi està al capdavant, tal com recull la nota de premsa.

Elies