dimarts, 29 de gener del 2013

La modernor infantil passa per La Bressola

Teniu canalla? Doncs jo no m'ho pensaria dos cops alhora d'apretar el 'play' i escoltar les musiquetes del disc 1,2,3... pica La Bressola. Aquí us presento el que seria el cançoner infantil de la nova era, el modern, l'actual i lluny de tota quanta fotesa hippie-rural que tanta frivolitat ha marcat als nostres infants. Deixeu-vos de cançonetes ridícules i aneu a cercar aquest cd editat per La Bressola, no us en penedireu!

I si no teniu canalla també val la pena tenir-lo, perquè els ritmes que conté aquest cd serveixen tant per a grans com per a petits, aquesta és la grandesa d'aquest treball.

"El projecte és la producció i edició d'un CD que té la direcció musical d'en Marc Serrats (Xerramequ Tiquismiquis), amb la col.laboració d'en Marc Grau, i compta amb la participació dels nins i nines de les escoles de La Bressola ubicades a les comarques catalanes més septentrionals, i la col·laboració de diversos músics i cantants d'arreu dels Països Catalans."






LA BRESSOLA
ELS AMICS DE LA BRESSOLA

2 comentaris:

el Nano ha dit...

Eric no corris tant que el Xesco Boix anava pels masos collint cançons en Lambretta..
Salut i enteniment

Eric ha dit...

Tot molt correcte, però tenia la necessitat intrínseca de dir-ho. I m'he posat la cresta... hehehe. A més, jo sempre respectaré els originals i escupiré la palla.
Xesco Boix respect!