dimecres, 2 de gener del 2013

La València moderna

No podia començar l'any en aquest bloc sense fer referència a la modernor que la gent del sud ens prepara per el proper dissabte 12 de gener. La capital del Túria albergarà el 1er Aplec Modernista de l'Horta Nord. Bona gent, bona música i elegància valenciana per començar l'any.

Així ens ho expliquen ells:

" Encetem 2013 amb molt bon peu, i es que el pròxim dissabte 12 de gener celebrarem el “I Aplec Modernista de l’Horta Nord”. Volem que siga un punt de trobada més, sumant-se amb modèstia però amb moltíssima il.lusió als diferents llocs on es venen desenvolupant aquestes trobades. Un punt de confluència d’inquietuds culturals en general, obert i no excloent on tenint com a nucli vertebrador l’anomenat “modernisme aborigen”, és a dir aquell més arrelat a la nostra cultura, té com objectiu donar cabuda a diferents propostes ja siguen de caràcter musical, literari i per que no també, gastronòmic. I és que en definitiva es tracta de gaudir d’una jornada de germanor i passar-ho d’alló més bé amb els amics d’ací i els vinguts des de diferents llocs de la nostra terra, ja siga al voltant d’una taula amb unes birretes o ballant i sentint uns discos.
Per descomptat esteu convidades i convidats als diferents actes que hi ha programats i a més a participar activament d’ací al dia dotze amb qualsevol tipus de proposta o idea per tal que la festa siga plena. Un abraç molt fort i vos esperem".