divendres, 27 d’abril del 2012

3er Aplec Modernista del Barcelonès

Ja hi tornem a ser! El 3er Aplec Modernista del Barcelonès ja és una realitat. Us el perdreu??!!

Avui 27 d'abril, "Black magic woman's day", mercès a la sintonia amb la programació de l'Eskual Etxea barceloní, podrem gaudir d'un conjunt magnífic: The Sparteens. Una colla que revisa els clàssics populars bascons en clau twist-jazzy-ie-ié, amb una posada en escena de primera divisió. Feu una ullada a qualsevol del seus videos i no us en podreu estar de veure'ls en directe a tan nostrat cau.
 
En acabat, els Selectors Bada? Badok! ("N'hi ha? En tens!") us ajudaran a arrodonir la festa amb la seva tria de modernisme aborigen. En aquesta ocasió hi conviuran els càntics llemosins amb els èxits bascons d'època.

L'endemà, dissabte, la clàssica escuterada organitzada per la colla Bon Vent i Parca Nova, amb el seu vermutet i dinarot. A la tarda, la graciosa trobada de Pick-ups, hi sou ben convidats/des, i la interessantíssima presentació d'un volum enciclopèdic: "Barcelona Balla". El savi Ferran Aisa ens explicarà d'on venim i així potser podrem entendre a on d'allonsis anem. Tot això al restaurant nostrat de la vila de sants, Terra d'Escudella (C/Premià, 20).
 
El final de festa serà un clàssic entre els clàssics, un punxada al mitiquíssim Bàrbara Ann a càrrec de dos personatges de solvència contrastada: el Greg de Perpinyà i el Marc Argenter de Barcelona.

Bé, ja teniu clar el que cal fer entre avui i demà, oi?

PD:  Des de dijous 26 d'abril, al tavernícola Bàrbara Ann hi trobareu una exposició d'en Marc Argenter, autor del preciós cartell d'enguany, on s'hi aplega material d'Els Cucs, segurament el grup més desconegut de l'escena catalana dels seixantes.

El cartell d'enguany





The Sparteens. Un conjunt que s'ha de veure sí o sí!