divendres, 13 d’abril del 2012

Últim CD del Belda i el conjunt Badabadoc!

Segons el diccionari de l’enciclopèdia catalana, MECENES és el protector de literats o artistes. Una figura que va aparèixer al renaixement i que al llarg dels anys ha anat canviant.

Doncs bé, us voleu convertir en un minimecenes i formar part de tan noble concepte? V
oleu ajudar a treure un disc a un conjunt que ho ha donat tot i més pel país? Doncs preneu atenció al següent text:

Esmoleu les targes! Que fumegin els comptes corrents! Buidem els bancs! I aboquem-ho tot a un disc per preservar la nostra llengua i les nostres cançons abans de la Fi del Món! Sí, sí, un cedé on hi trobareu les perles del camí, les versions probables i les introbables. A més, podreu fer-vos a mans dels vinils del Conjunt i fer que ho poguem presentar amb tots el ets i uts a l'apoteòsic Safari Modernista que farem el 25 i 26 de maig entre Igualada (Anoia) i Les Borges Blanques (Garrigues). Que no hi falti de res!

I és que, tot va bé si acaba, i amb el Belda i el Conjunt Badabadoc hem decidit plegar veles. Ara, perquè en tingueu un bon record, de tot el seguit de gravacions que hem fet els darrers 3 anys, algunes publicades en vinils de 7", en farem un cedé. S'anomenarà "Som així" i el podeu adquirir de manera anticipida clicant AQUÍ, i de passada ajudar-nos a que existeixi.

Gràcies per les mercès.

Fundació Badabadoc

Sabadell, 19 de març del 2012
Falles d'hivern


Pd: Va!! Que ja falta poc i no voldríem per res del món que us quedessiu sense aquest mític disc.