divendres, 14 de gener del 2011

Cap de setmana ponentí

Sí senyores i senyors, el fet és que la humanitat ha avançat amb una falsedat com a màxima, que era que tots els camins portaven a Roma, per això, al contrari, nosaltres els Badabadoc, pensem que totes els camins porten a Lleida. I és que la nostra banda sembla que hi està abonada a la Terra Ferma, per alguna cosa serà... Potser perquè és veritablement el centre del món. Bé, en tot cas, no serà per res especial, però suposo que com a aborigens que som, allí hi estem com peix a l'aigua.

Doncs res, que avui encetarem el cap de setmana amb una magnífica festa moderna titulada: II Nit de Modernisme Aborigen, a la sala Pentagrama de Lleida (C/ Alfred Perenya, 43), cap a les onze de la nit. Ja ho sabeu, ball assegurat amb Rithm'n'Blues, Northern, Ie-ie, Power Pop, Reggae... Una selecció musical exquisida, que els Selectors Badabadoc injectaran per la vena amb quota nostrada. Què més voleu?! És fantàstic ser aborigen tot i que a vegades doni vertigen.




I què farem la resta del cap de setmana? Doncs tancar-nos en un simpàtic poblet del Segrià, on conflueixen la Noguera Ribagorçana i el Segre, per fer allò que mai diem que fem: Assajar! Sí, si, El Belda i el Conjunt Badabadoc preparem noves accions armades, vull dir musicals, per aquest 2011. Aquest dissortat país ho necessita, ja ho sabeu. I és que ben aviat tindreu notícies fresques de nosaltres, a més de poder-nos seguir i escoltar per tota la geografia nacional (i part de l'estranger), amb nous hits mítics del cançoner nostrat. El 2011 serà, si més no, espiritualment gloriós pels Badabadoc. Visca nosaltres i els nostres!

Per cert, recordeu que podeu trobar l'últim senzill de la banda en format vinil AQUÍ.