dimarts, 20 d’abril del 2010

Reggae en majúscules


Hi ha tres coses bàsicament que diferencien els conjunts músicals entre interessants i no ineressants: La qualitat (bons músics i bona conjunció entre ells), la potència (allò que diem en argot musical, el groove, que camini, que et faci ballar també si cal), i la actitud (que els músics s'ho creguin, tinguin energia i ho treguin tot a l'escenari).

Ahir a la nit a la sala KGB del Cap i Casal principatí, una sala que deixa de desitjar pel què fa a la seva sonoritat, vam tenir altre cop, la sort de veure el que per mi és el millor grup de Reggae (Skinhead Reggae) del món, The Aggrolites. Malgrat hagin patit força canvis en el personal de la banda, aquests californians van tornar a demostrar que tenen en escreix, aquestes tres qualitats que esmentava més amunt.

Des del primer redoble del baterista ja sents la necessitat de bellugar-te, junt amb el subbufer de les línies del baix que t'entren directament per la panxa, i l'energia soulera del cantant i l'organista, fa que quant surten a l'escenari, tens la sensació de rebre un cop de puny a la cara i et quedis estabornit, amb la impossibilitat de desenganxar-te d'ells durant tot el concert.

Ahir a Barcelona, es va poder tornar a sentir el millor Reggae del moment, sense dubte.


The Aggrolites. Dirty & hard Reggae!

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=DXYGIx_U9rs

Bonissims!