dimarts, 14 d’abril del 2009

Visca la República Catalana independent!

Avui celebrem el 78è aniversari de la República Catalana que malauradament fou retallada vilment per la república espanyola al cap de tres dies, fent evident un cop més que Espanya és un mal negoci, siguin republicans, comunistes, feixistes, monarquics o que tinguin talant. Francesc Macià escriuria més endavant, que aquells foren els dies més tristos de la seva vida.
Perquè està clar que la monarquia ja no te sentit d'existir en el món modern, però ull! que no t'ensarronin, la república potser igual o pitjor que una monarquia, i si no, vegeu la tètrica república francesa que de la igualtat, la llibertat i la fraternitat n'ha fet un dogma de fe i una opressió pels qui no són francesos: catalans, corsos, occitants, bascos, bretons, alsacians...
La república espanyola va ser nefasta per les llibertats nacionals i individuals de Catalunya, i això s'ha de denunciar sense pèls a la llengua, i per consegüent, també la seva bandera tricolor, una bandera espanyola d'opressió.
Alabar la república espanyola com a règim de llibertats, és com alabar l'Espanya no federal, torturadora, dels GAL i jacobina del PSOE.

Visca la República Catalana independent!



3 comentaris:

kapde ha dit...

Doncs avui m'he trobat a la Pça. St. Jaume amb tots els que li diuen Plaza de la Constitución tot abillats amb banderes republicanes.

Han fet un gran desplegament, pels arreplegats que són...

Opino el mateix que tu. Tot i que és millor un ecspanyol republicà que un de feixista però ambdós són merda del mateix budell.

Salut!

Anònim ha dit...

"la ignorància és muy osada"...envuelta en sus andrajos, desprecia cuanto ignora.(...)

Antonio Machado

potser cal recordar-ho nois...

Eric ha dit...

Tens tota la raó, la ignorància és infinita a Espanya. El 14 d'abril del 31 van guanyar les esquerres a tot l'Estat, i al cap de dos anys, dos anys només! a Espanya (no a Catalunya) va guanyar la CEDA. Gaire madur i coherent segur que no era el poble espanyol. I així va...