dimarts, 13 de gener del 2009

Miserables!



"Pitjor que l'opressió és el renunciament.
L'espectacle d'un poble ajupit és molt més trist que
el d'un poble oprimit. Quan s'ha renunciat, l'opressió cessa, perquè
no hi ha res a oprimir. Viure oprimit, és una dolorosa manera de
viure. Renunciar, emmotllar-se, és una vergonyosa manera de morir".
Antoni Rovira i Virgili.

Aquests de les fotos s'odien a si mateixos, han renunciat, són morts nacionals.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLTES D' AQUESTES PERSONES, A MI PARTICULARMENT, AN SON DESAGRADABLES, PERO AIXO NO HAN FARIA DIR,"MISERABLES". TENEN DRET HA PENSAR LO QUE ELS I ROTI.
JUGANT AMB BCN......

Eric ha dit...

Ok, no els hi diguis. Jo sí.

Enric ha dit...

Doncs jo no ser si han renunciat o no, de fet tampoc ho he entès molt, suposo que més que renunciar, han renunciat els catalans a ells si és això el que volies dir, ja que com a tot arreu, i Catalunya no n'és pas una excepció, sembla ser que tothom ha de pensar de la mateixa manera, un pensament únic, un estimat Estat català, sentiment de patriotisme...no ser a què em sona això...potser als feixistes espanyols? O els portuguesos? O potser són tots els feixismes així, només canvia la forma però el contingut és el mateix.

És increïble per això, que en la foto no hi surti en Nadal, aquest és el que no té cap vergonya de dir el que pensa, aquest hauria comprendre que España està més enllà...

Eric ha dit...

Per la vostra informació, puix veig que no seguiu gaire l'actualitat.
Aquesta colla de galigardeus fa una setmana, van declarar en una revista estrangera l'orgull i l'honor de ser espanyols. Un exemple més de l'autoodi i la miseria del nostre poble. Queda clar?
Ah, per cert Dark Lion, si estimar la pàtria és estimar la teva cultura, la teva gent, les muntanyes, els rius, les planes, la gastronomia... és feixisme, doncs em declaro oficialment feixista

GOS GÀNGUIL ha dit...

Tots aquests són una colla de botiflerots fastigosos, ras i curt. Dark Lion, estimar la pàtria i les teves arrels és un honor i un orgull car la Pàtria és el més gran!! I qui no ho entengui així és un desarraigat.
Salut Èric! A seguir fotent canya!!