dimecres, 14 de gener del 2009

La rabieta de pati d'escola


Quin paio aquest en Guardans, es passa quatre anys fent la viu-viu a Brussel·les amb un sentit de país que podríem qualificar de pobre per acabar fent un paper lamentable en l'incident de l'hotel de Bombay. Recordem que varis eurodiputats es varen queixar a bastament per la seva manera de fer i actuar en aquell lamentable atemptat.
Doncs bé, del què em volia referir jo aquí però, és del seu trist final com a polític, si és que la seva carrera política es pot considerar grandiloqüent. Un cop ha vist que a Convergència ja no el volia ningú, s'ha dedicat, durant el dia d'ahir i d'avui, a fer la rabieta de nen petit al pati de l'escola i a tirar merda per els diferents mitjans de comunicació contra el nou flamant candidat de CiU a Europa, el patriota Ramon Tremosa, i contra el seu independentisme indiscutible.
Quines penques el botifler aquest, per què sempre ha de rebre l'independentisme català? Si la seva mediocritat com a polític ha fet que el seu partit el canviessin per un altre, quina culpa hi té aquest altre i encara més, quina culpa hi té el sobiranisme català?!
L'Ignasi Guardans és d'aquest tipus de persones que faria qualsevol cosa per impedir qualsevol avanç nacional ferm, és el típic burgès català carrincló i poruc.
D'altra banda, crec que els patriotes ens n'hem d'alegrar per la designació del Ramon Tremosa com a candidat a les eleccions europees, crec que CiU ha fet un interessant pas cap a posicions sobiranistes. Tot i això, voldria posar-hi un petit accent en aquesta designació, penseu que CiU no fa res a la babalà, i la veritat és que això em fa una mica de tuf a opa hostil cap a ERC, puix tothom ho sap i és profecia que CiU no vol fer una coalició amb el partit independentista.
Les coses com són.

Foto: Ignasi Guardans, un polític mediocre acabat.

2 comentaris:

Josep ha dit...

Només tres matisos:

- El mandat d'eurodiputat és de cinc anys, no pas quatre
- Aquest és d'UDC, ja està tot dit, oi?
- No has dit el que cobra, sou més dietes. Suposo que no vols ferir sensiblitats.

Artuditu ha dit...

Amb el GalEusCat tocat de mort per les votacions a Madrid durant aquesta i la darrera legislatura, crec que CiU l'ha encertada amb la tria de Ramon Tremosa.

Tot i que em penso que tot plegat és una jugada en dos moviments per captar votants d'Esquerra per a les properes eleccions al Parlament Català, trencant la barrera del 'primer cop que vota Convergencia' en aquestes Europees i així no faci repelús a les del Parlament, amb un candidat no tant patriota.

Oju, això en penso jo ;-)