dimarts, 9 d’octubre del 2012

Vessament de modernor per aquesta tardor

La modernor és un virus que s'escampa per a tota la nació amb l'objectiu de fer més passable la vida moderna i combatre les mediocritats estètiques que ens envolten diàriament . Sí amigues i amics, som així i ho creiem així, per això aquesta tardor amanacem amb un vessament, un esclat de modernor transversal i intercomarcal de trobades i reunions.

L'atac l'encetarem el 20 d'aquest mes a la comarca septentrional per excel·lència de la nació. La capital del Rosselló albergarà l'Aplec més surrealista de tots, allí els amics nord-catalans, gent amb un bagatge ja llunyà dins el modernisme, ens obsequiaran amb una bona vetllada de música i una escuterada daliniana pels contorns més bonics de la fidelíssima vila de Perpinyà.




A finals de mes, concretament els dies 26 i 27, tornarem a la Catalunya poligonera (real?) per realitzar la mare de tots els Aplecs, el que va donar el tret de sortida d'aquesta febre aborigen dins la modernor. Sabadell i Terrassa acolliran el, ni més ni menys, Vè Aplec Modernista Vallesà, tota una consolidació. Aquí la casa és gran i no ens estem de res, el primer dia la mítica Cava de Jazz de Terrassa, santuari del primer jaç modernista nostrat, hi actuaran la també mítica banda d'ska-jazz, Amusic Skazz Band. Refets des de fa poc, la banda osonenca és considerada la degana de l'ska-jazz nacional. Skatalites per la vena! L'escuterada ben fatxenda recorrerà els indrets encara no esfaltats del Vallès i el bo i millor de la música seixantera estarà garantida.

Cal destacar que tant a Perpinyà com a Sabadell, l'amic Robert Abella, hi presentarà el seu nou bestseller del modernisme nacional, '40 Mods de les nostres terres'. Tot un luxe!

No vindreu?! Vosaltres mateixos... La Catalunya moderna hi farà cap, després no us queixeu de la grisor i la buidor de les vostres vides.


Per a més info sobre els Aplecs AQUÍ

Seria una temeritat meva si no anunciés també l'excel·lent i important cap de setmana modernista que es realitzarà els dies 16 i 17 de novembre al Cap i Casal principatí. Le Clean Cut és na trobada vital pels nostres egos i un lloc fabulós on trobar-hi el bo i millor del modernisme. La informació més completa la trobareu AQUÍ



1 comentari:

S&A ha dit...

Moltes gràcies per el suport!
Salut!!!
S&A - LCC