divendres, 29 de juny del 2012

Endavant amb els Dr. Calypso

Amigues i amics, no podia desaprofitar l'evinentesa de la sortida d'un nou EP dels estimats Dr. Calypso, per fer-ne una mica de promo aquí al Bloc. Sí, Calypso forma part indiscutible de la meva vida d'una manera profunda, no només per la qüestió musical, sinó humana i social. Ni més ni menys que 6 intensos anys compartint grandeses i misèries amb ells, tota una escola de la vida. Avui ens presenten aquestes cançons en una de les botigues de música de referència a Barcelona.

Reggae got soul!

Família!

Celebrem l’arribada de l’estiu i l’edició del nou vinilet de Dr Calypso amb festa al Daily! Ho tenim tot: Barna és nostra, la calda és aquí, el sound system és apunt, els 3 temacles ja estan planxats i disponibles i els artistes seran presents per a signar tantes còpies com faci falta.

Divendres 29 de juny a les 19:30h
Daily Records (C/ de les Sitges, 9 – BCN).

Com més serem, abans s’acabaran les cerveses! Us hi esperem, esteu totes convidades!


 Dr. Calypso, grup referencial en la introducció de la música jamaicana a casa nostra a finals dels 80, estrenen nova entrega discogràfica i tornen als origens i la tradició. El nou treball, Endavant, és un polit EP de tres cançons en format vinil de 7 polzades (inclou link de descàrrega) que farà les delícies de fans, col·leccionistes i melòmans. El mític grup de reggae, soul i ska ha planxat tres noves composicions, que inclouen la col·laboració de Joan Garriga (exDusminguet, La Troba Kung-Fu) i que es presenta amb una corprenedora obra gràfica del dissenyador català Txarly Brown.