divendres, 15 de juny del 2012

Festa Republicana a Martorell

El cartell
He considerat oportú penjar el programa de la Festa Republicana del Baix Llobregat que es farà a Martorell al meu bloc, perquè penso que la gent que ho està muntant es mereix que demà tot rutlli fantàsticament bé. Almenys, de moment sembla que el temps hi acompanyarà perfectament.

Ho faig també perquè penso que són interessants els actes polítics i lúdics que s'hi esdevindran, a més de autopromocionar-me pel fet que un servidor hi actuarà amb un nou grup de rumba catalana. Els TresxRumbes som la fórmula perfecte de grup de
petit format que interpreta el repertori més clàssic i conegut de la nostra rumba. El
príncep de la rumba i gitano mataroní Rafalito Salazar, en David Torres i jo mateix, tots plegats músics de bandes com els Ai, Ai, Ai i de Dijous Paella, oferirem amb molt salero cançons del Gato Pérez, Garrotins i tot un reguitzell de rumbes catalanes amb el característic ventilador com a punt de partida d'aquest singular estil musical.

Així doncs aquí ho teniu:


Benvolguts i benvolgudes,

El proper 16 de juny, a Martorell, us convidem a compartir amb nosaltres la Festa Republicana del Baix Llobregat i l'Hospitalet. Una iniciativa que, des de la Federació Comarcal d'ERC, aspira a convertir-se en una jornada lúdica, però també reiv
indicativa, en favor de la República Catalana. Una jornada on aquells i aquelles que treballem per a construir-la des de la nostra comarca ens poguem trobar per a formar-nos, reflexionar i compartir experiències i, perquè no, també passar una bona estona tot dinant o fent uns balls al concert de rumba de la tarda.

Però com no pot ser d'una altra manera, l'Esquerra Nacional del Baix Llobregat i l'Hospitalet no vol treballar sola i, per això, hem convidat a moltes entitats de la comarca perquè participin d'una fira d'entitats, que romandrà oberta tot el dia, per tal que exposin els seus projectes, des de la lluita per la llengua catalana fins a les reivindicacions contra les retallades i per la justícia social.


Durant la jornada també hi haurà espai per als més petits, amb jocs portats per diverses entitats (com la Plataforma Pro-Seleccions Esportives o la Plataforma per la llengua); per a la formació, amb diversos tallers i per als actes polítics, amb Anna Simó, Joan Tardà i Oriol Junqueras com a principals oradors.


I tot acabarà amb un concert, on els més animats podreu continuar la festa fins ben entrada la nit!


PROGRAMA


Plaça de les Cultures - Martorell


- A partir de les 10 i durant tot el dia, Fira d'entitats de la Comarca

- Durant el matí, activitats infantils

- 10:30 Tallers simultanis

* Formació 2.0 - Amb Meius Ferrés
* Formació política i organitzativa - Amb Marta Rovira, Eduard López i Cesc Iglesies
* Trobada de Batlles, Regidors i Secretaris de Política Municipal de la Comarca

- 12:00. Acte Polític. "Espoli fiscal, espoli social". Amb Joan Tardà, diputat al Congrés i Enric Rimbau, membre del Secretariat Nacional de la Intersindical-CSC


- 13:00. Acte Polític. "De l'espoli fiscal a la República Catalana". Amb Anna Simó, Portaveu d'ERC


- 14:00. Dinar Popular. Preu 10€. Reserva de tiquets a erc@elbaixllobregat.cat


- 16:00. Benvinguda a la nova militància


- 16:30. Parlaments amb Oriol Junqueras


- 17:00. Concert de rumba catalana amb el grup "TresxRumbes"


Durant tot el dia hi haurà servei de bar


A les 23h. A Ca n'Oliveras - Martorell


Concert Jove amb els grups:

- The Outsiders
- Caraja's Van
- Artmònix
- Joanlaia Band
- PD Barrut
- PD Kevin Avilés


No hi podeu faltar!!!