dimecres, 31 d’agost del 2011

Els camàlics d'ERC i el Pla B del país

Comencem nova temporada, nou cicle polític i tornada a la normalitat per la majoria del mortals -jo m'hi excloc- amb un nou disseny al bloc i amb ganes renovades per continuar debatint, polemitzant i gaudint de les coses que ens ofereix aquest meravellós món, àdhuc dissortat també. Espero i desitjo que us agradi.
Doncs per començar què millor que un vídeo trobat per la xarxa per anar fent boca que m'ha sorprès gratament. Es tracta d'un vídeo molt, però que molt alliçonador i clarivident que demostra alguns fets rellevants del nostre sistema polític de l'últim any. Però sobretot també ensenya i manifesta qui han estat i seguiran sent els camàlics de la història, els que pedalen incansablement, els que realment sempre apreten i sacsegen el país i els partits dominants -tot i l'immobilisme recalcitrant d'aquests- perquè res quedi igual.
Malgrat el càstic patit i abusiu, suposo que necessari però excessivament injust també, ERC sempre hi serà per a servir el país. Vegeu-lo i reflexioneu-hi, val la pena.