dimarts, 26 de maig del 2009

Senyores i senyors, quin Barça!

Avui a Roma, la ciutat eterna i la ciutat on va néixer el dret occidental hi tindrà lloc un dels esdeveniments socials més importants del món, la final de la Champions.
Avui el president de la Generalitat, el nostre president, malgrat l'inquilí actual no s'ho acabi de creure i tingui pinta de conserge trist i gris, serà un convidat oficial amb tots els seus ets i uts a l'estadi Olímpic de Roma.
Avui la llengua catalana, la llengua de Ramon Llull, d'Ausiàs March i del Capri, la llengua mil·lenària parlada per milions d'europeus però prohibida i subjugada, serà també oficial en aquest esdeveniment d'importància planetària.
Avui la bandera dels quatre pals, un dels primers símbols heràldics del món i ensenya de la nació catalana completa, serà vista per milions i milions de persones d'arreu. I per postres ahir, la policía d'Espanya, a través d'un dels seus sindicats, la Confederacion Española de la Policia (CEP), ha posat el crit al cel perquè considera un "menyspreu gratuït" amb rerefons polític el fet que els efectius de Mossos d'Esquadra que es desplacin a Roma en el marc del dispositiu de seguretat de la final de la Champions tripliquin els de la Policia Estatal espanyola.
I tot això gràcies al F.C.Barcelona, al nou Barça, el Barça del senyor Joan Laporta. Un Barça catalanitzat, un Barça modern i gens freak (ja m'enteneu, Nuñez, Gaspart, tribuneros, Giralt, Reyna...), un Barça campió.
Demà guanyarem, i Espanya, el país dels garrulos, sabrà que la victòria no és seva, i aquesta és una de les grandeses dels catalans, la grandesa i la capacitat de fer grans empreses que en el fons no són ni seran mai espanyoles.

VISCA EL BARÇA CAMPIÓ!
VISCA EN JAN LAPORTA PRESIDENT!
VISCA CATALUNYA LLIURE!