dijous, 11 de desembre del 2008

El món al revés.


Lo què passa en aquest país és de jutjat de guàrdia o directament és perquè ens enterrin definitivament. Em costaria molt trobar un altre cas semblant al món, sigui en una empresa o en un país. Acaben de sortir els nous resultats de les audiències de ràdio a Catalunya i confirmen una vegada més que RAC1 amb en Clapés i companyia al capdavant puja, i que la ràdio publica nacional baixa i baixa i baixa sense fi.
En teoria, que una emissora baixi no ha de ser motiu de linxament generalitzat, pot tenir una mala ratxa, pot tenir un moment relocalització, etc... Però és clar, quan resulta que el que triomfa i ha triomfat temporada rera temporada a la teva cadena, o marxa a un altre dial o directament el fots fora, és que, o ens hem begut l'enteniment o directament vols destrossar el país.
Catalunya Ràdio amb el sociata Sarsanedas al capdavant, està trinxant l'emissora, però no només ho està fent tot al revés sinó que a més a més ha tingut els sants collons de dir que aquí no passa res, que els resultats són bons! Que Déu ens agafi confessats. Si això no és una estratègia sociata per desmembrar el país que algú m'ho expliqui.
Malgrat tot, encara en tenim país; me'n alegro moltíssim per RAC1, encara que la SER li passi per davant (sempre tindrem la quota espanyola en aquest país), és una cadena catalana i conscienciada de ser-ho que va pujant, i sobretot pel programa Versió RAC1, un programa que curiosament avui estat a Vic. El Clapés, el Sr. Marcel·lí (sóc ultra fan), el Sr. Canyellas, el mago Fèlix... han vingut fins a Vic a fer-lo en directe, i evidentment tots plegats ens hem fet un fart de riure. Crec sincerament que el seu humor enllaça directament amb l'històric humor irònic, surrealista i casolà del nostre país. Crec que ja n'he parlat en un altre post em sembla...

Foto: Sarsanedas; jo el proposaria per sapastre de l'any.

6 comentaris:

JRoca_Font ha dit...

El que ha mostrat el darrer EGM feia temps que es veia venir i no han estat capaços de posar-hi remei. No entenc com la ràdio nacional d'aquest país pot permetre que es facin programes que semblen fets per aficionats de qualsevol ràdio local. Suposo que és cosa de la crosta, no?
Salut

Josep ha dit...

Si el que volen és enfonsar Catalunya Ràdio, que em donin un programa a mi.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

imagina company, si la tele pública catalana va de baixa, on pararia -en cas d'existir- una ràdio anticapitalista casolana i invectiva?????

des de les ones públiques de ràdio premià, des del sound system, programa dels dimarts...

et saludo, puny enlaire, parka al cos, norhern soul i anticapitalisme!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

nota, on diu "tele" hi ha d'anar "ràdio". Tot sigui dit, tanseval una cosa que l'altra, el mercat és qui mana i l'estat qui administra (si el capital ho permet)...

revolta global ! a casa i al món !

Anònim ha dit...

Parlant de crostes...ja es pot parlar d'una crosta modernista aborigen, oi?
La Casa de la Bomba, el Tati, el Peric, el Màgic Pop, l'Oriol43...
quin nèrvit!

GOS GÀNGUIL ha dit...

El que volen és convertir Catalunya Ràdio (la Ràdio nacional) en una COM de merda. Ara la nostra Ràdio (..bé, la seva...) els sociates de merda l´anomenen la "Ràdio de tots"...a així anirinan...els sociates segueixen amb la seva obra destructora de la Nació. El que ells no saben és que MAI MORIEM!!