dilluns, 18 de març del 2013

La O.K! Brigada trenca la treva

Sí amigues i amics, la O.K! Brigada Internacional es rearma i engega altre cop per quedar-se, aquesta vegada, a les vostres llars. Després d'algunes presentacions en diferents ciutats de l'antic imperi catalanooccità, ara enllestirem la gravació del celebrat espectacle perquè el guardeu amb gelosia i el pogueu escoltar sempre que us plagui. Aquesta vegada ho farem mitjançant la nova plataforma de micromecenatge que ha sorgit per finançar projectes compromesos amb el país, TotSuma.

Així doncs, amants de la música nostrada, entreu, remeneu i no perdeu l'oportunitat de fer-vos amb un magnífic CD de la O.K! Brigada. Si tots ens mantenim vius, el país no morirà mai! 

Aquí teniu l'explicació de la cosa:

Ara fa un parell d'anys ens van encarregar de fer un espectacle festiu amb elements del cançoner occità i català. L'Associació Sèm e Serem s'havia coordinat amb el BarnaSants (Festival de cançó d'autor de Barcelona) i amb l'Estivada de Rodés (Festassa occitana universal) per fer-ho voltar. I ens hi vem posar.  Així va néixer “Òk! Brigada internacional”.

La base han estat les veus del Gigi de Niça i de l'Stefano de Lou Seriol, pel bàndol occità,  i El Belda i el conjunt Badabadoc, pel bàndol català. Ho han enriquit i acolorit el cantar i l'acordió d'en Joan Garriga i la salvatgia il·lustrada d'en Jordi Palau i Carles Biano de l'Orxata. A més, d'altres personatges (l'Artur Blasco, la Guida Sellarès, la Laia Vaqué, el Ferriol Macip, l'Anna Geli...) ens han fet companyia bona als diversos aterratges (Barcelona, Tolosa i Rodès).


Hem revisat llibres d'història, cançoners i vinils, cedés i anecdotes per teixir un repertori i un ball on les dues cultures hi convisquin amb la naturalitat que pertoca i ara us ho volem servir en llibret-disc. Així en podreu gaudir a qualsevol hora i pertot.


Si voleu saber com les hem anat gastant en els nostres viatges i festes, aquí en teniu algunes proves.


Vinga, que tot suma i que no s'aturi la bona vida per manca de pressupost!


Cliqueu aquí per col·laborar amb el projecte