dijous, 8 de novembre del 2012

Un Verkami per a Joan Sales

En aquest bloc de manifestes provocacions, vomitades il·lustrades i reflexions sinceres, a vegades també hi ha lloc per a projectes interessants. Però interessants de debò, eh? En aquesta ocasió, no podia deixar d'informar-vos de la creació d'aquest Verkami per a un documental que ens proposa la prodctora Daltabaix sobre un dels grans de casa nostra, en Joan Sales. Un dels grans, i com acostuma a ser habitual en aquest país de memoria esquifida, un altre dels oblidats. 

Així ho expliquen: Aquest és un documental sobre un dels testimonis més veritables de la història de Catalunya: Joan Sales. La seva vida, obra, i tasca literària són una visió encara desconeguda i incòmoda, de la Guerra Civil, del franquisme, de la cultura, de la literatura, en definitiva, de Catalunya.

La bona gent de la productora Daltabaix, que al mateix temps és la gent bona que tenim a Catalunya, necessiten el nostre recolzament, no només perquè s'ho mereixen, sinó perquè segurament que en el futur ens podran obsequiar amb més productes interessants i que aquest país es mereix com l'aire que respira.

 Aquí teniu l'enllaç


Joan Sales