dissabte, 1 de setembre del 2012

Amusic Skazz Band returns

Sí, sí, els Amusic Skazz Band tornem, semblava impossible, però tornem. Era irreal, però tornem. Ni se m'havia passat pel cap, però tornem. La banda osonenca amb nom de cabdill iber que un servidor, conjuntament amb l'amic Jordi Bancells, vam fundar i que va ser considerada la pionera en la simbiosi de l'Ska i el Jazz a nivell nacional, tornarà als escenaris -esperem que no massa rovellats- per fer uns quants concerts aquesta propera tardor, i el que faci falta.
Aquí ens teniu!!

Senyores i senyors… amb tots vosaltres…. Amusic Skazz Band!

Sí! Deu anys després de la seva dissolució, empesos per la nostàlgia de deixar enrere grans concerts, bones companyies, petites gires i un grapat de bons records, esperonats també pels desitjos i pressions d’alguns fidels seguidors, volem compartir amb vosaltres una breu reaparició en públic, en la que ja estem treballant.


Torna Amusic! Després d’algunes trobades informals i de sondejar el quòrum entre els qui van ser els darrers membres de la formació, de seguida va sorgir el feeling necessari per tirar endavant aquest projecte. A l’escoltar de nou velles cançons, regirar els fons dels armaris en busca de les partitures i fent una ullada a l’arxiu documental del grup, el cert és que el cor de més d’un va començar a bategar al contratemps i amb els ulls tancats vam saber triar, de seguida, entre tots, un repertori que creiem que promet.


Agafant com a base el darrer disc, Jazzing You, del que n’estem molt contents, hem començat ja els assajos, aquest cop en formació de 8, i tenim a l’horitzó la voluntat de tocar en públic aquest mateix any, cap a la tardor.


Moltes coses ens ballen pel cap, col•laboracions importants i aparicions estel•lars. De moment us volíem fer saber, oficialment, que la criatura comença a caminar i que estem oberts a les vostres propostes o idees amb el propòsit que puguem fer d’aquest revival una fulla més en la història de la música al nostre país i del jazz jamaicà en particular.


Ladies and gentelmen, this is... ska!


Albert Font. Vic, juliol de 2012




Més info cliqueu AQUÍ

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una molt bona notícia en un dia gris com avui en que s'aplica la pujada de l'IVA.

Lluís Sureda

Anònim ha dit...

Això és una notícia que cal celebrar, recoi!

Jan Faidit

Anònim ha dit...

Només buscava com acabar delaguard, si amb de o amb te. I ves per on, el senyor google ha fet màgia!

És una sorpresa tan inesperada com agradable. Només ànims, molts ànims i deixeu-m'ho dir, no la cagueu! Que bé!